Bazarghai 2010.03.10. 12:14

Világnyelv...

     Manapság mindenki tud angolul. Vigyázni kell az utcán mit és hol mond az ember. A következő történet egyik barátommal esett meg.

    Hazaérve a melóból haver nekiült gépezni, meg pár sörppel lemosni az út és a munkahely porát. Kicsit azonban elszámolta magát, mert "félkész" állapotban rájött, hogy nem fog kitartani a készlet. Így cipőt, kabátot húzott és elindult a közeli kisboltba utánpótlásért. Útközben két ember jött vele szembe, nem tűntek ismerősnek. Mégis mindkettő egy "helló"-val fogadta, mikor elhaladt mellettük. Udvariasságból viszonozta is, mert ha nem is ismeri őket hogy néz már az ki, ha az ember nem köszön vissza. Mikor elhagyta őket azért az orra alatt félhangosan megeresztett egy "Who the fuck was this?" kérdést. Mire hátulról jött a válasz: "A szomszéd"...

A bejegyzés trackback címe:

https://bazarghai.blog.hu/api/trackback/id/tr921828234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása